måndag 12 december 2011

Orättvist? Lucia hit & lucia dit. LUCIA ÄR EN TJEJ!

Tjenixennnn :)
Måndag+otrolig hosta! Imorgon är det den 13 December. Which means ::::: Lucia & Min födelsedag! Taggar med att gå å lägga mig så tidigt som möligt! Eller...? Det var nog något år sen.

Genrep idag i skolan till luciatåget. Jag bara tänkte: vilken maskerad..
Det är verkligen bara jag kvar på jorden som tycker att Lucia är en GAMMAL (tro det eller ej, jag tycker den ska förbli gammelmodig) och fin tradition som ska vara fin och inte något jux med det!
Likadant nu att det står överallt i tidningar & grejer att alla föräldrar och andra tycker synd om sin son eftersom att han inte fick vara med i lottningen/röstningen till att bli lucia. Stackare ... Eller? Okej, när man är liten kanske man tkr att det är roligt men man borde åtminstonde lära sig att det var en TJEJ som var Lucia med frukt å sånt. Det är ju sant! Jag tycker inte att det är minsta orättvist att det bara är tjejerna som ska vara Lucia. Och speciellt killar som bara vill vara Lucia för att det är roligt och för att det är en kul grej, kan ta sig ngn stans.

Nää, Lucian ska vara fin, gammeldags. Jag låter som en gammal tant som inte vill ha moderna förrändringar kanske. Men det är min åsikt. Jag vet att du håller med lite om det, eller hur? Fast det är klart att är det bara jag som tycker  att det borde vara en tjej så kanske jag ska lägga ner den tanken och inte bli helt utbuad.. :P
Ja... fast nä..
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article11581898.ab   jag vet inte vad jag tycker faktiskt .. eller jo det gör jag.. men vill inte att alla ska hata mig : p

HEJDÅÅÅ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar