måndag 12 mars 2012

Before I die, och sånt du vet.

Hejhopp, om jag ska vara ärlig så pluggade jag inte så mycket igår så jag får väl göra det idag... Dagen har vrit ganska konstig!
Jag vaknade imorse först vid 08.00 men det var inte okej att gå upp då. Det var bara inte okej. Så jag sov till 09.00 lite bättre iaf ;) Då kom jag på min sjuka dröm som jag hade drömt, om mig och min mamma. Mamma var tydligen jätte kissig och satte sig ner på maken och pissade på asfalten, fast det fanns gräs 2 m iväg. Ja jag har mina sjuk drömmar... Iaf, så gick jag ner och åt frukost med min fina mor. Sen så visste jag inte vad jag skulle göra, men jag ville måla! men jag hade inget att måla med , eller på... Så mor och jag begav oss till vår fina ica affär i Sösdala city, och köpte en ful målarbok med pirater ( jag blev ganska sur eftersom jag ville ha prinsessor...) men så klart så hade dom inte touch pennor :((( så det fick bli kritor.
När vi kommit hem så testade jag kritorna på dirren, men dom var jätte dåliga :((( + fula bilder på det. Inte OK!

Så då tog jag tåget till värsta storstan, ja Hässleholm, inte stockholm. In på Nisses och handlade RIKTIGA prinsessor i målarboken och RIKTIGA touch pennor :D så nu är jag hemma och målar.
Ja visst är jag underbar??

Liten bucketlist här då ja ( detta skaaaa ske i mitt liv. jag menar.. vad ska jag annars göra? ) :


Pussen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar