måndag 11 juni 2012

Jag är pissed på dig. JA PÅ DIG!

Jag är så trött på folk som bara tror att dom är så mycker bättre än andra. Ni vet, den känslan när man går förbi ngn och personens uttryck bara skriker "JAG ÄR SNÄPPET BÄTTRE ÄN DIG". Varför? ASKJNHufiagrjwnhs al damp.

Jag är trött på att folks utseende är det som säger hur en person är. Jag är trött på alla så kallade "dissar" av ngns utseende. KAN MAN HJÄLPA HUR MAN SER UT ELLER?

Jag fattar fan inte, det är bevisat! Att den bästa kan falla ner till botten. Så lätt. Bara ett litet fel av val så är det kört. POPULÄRITET ÄR DET ENDA 2012 handlar om.
' Jag har nog aldrig upplevt detta innan. EN SÅDAN BESATTHET AV UTSEENDE OCH ATT HUR MÅNGA VÄNNER MAN HAR PÅ FB SÄGER EN DEL OM MAN KAN UMGÅS MED PERSONEN ELLER INTE. ASSÅ VA?! HUR MÅNGA VÄNNER MAN HAR PÅ FB. Det är så sinnessjukt.

 Nej, fuck off alla. Varför kan inte alla acceptera varandra?

JAG VILL ALDRIG MER HÖRA ATT NGN HAR SAGT TILL NGN ANNAN: Vi behöver väl inte säga till ngn att vi har träffats?
För liksom va?! Nä. Skärp er. Det är faktiskt inte bara er värld. Jag lever också i denna värld. Min åsikt lever. FUCK U BITCHES

Puss :)


Har precis kommit hem från dagiset (mitt sommarjobb) , fy fan va drygt... Nä, ungar överallt.
Ha det bra alla gullungar. (försöker bara lätta stämningen lite, om du kanske sitter å e pissed. Helt ok för min del. För isf vet jag vem du är å vilken typ. ELLERRRR !?? )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar