torsdag 28 mars 2013

Älska, hata, kontraster. Lite random och sånt.

Hej alla fina, jag har påsklov. Jag bor i Malmö. Jag är förkyld. OSV. 
Var på min sista sånglektion i Hässleholm förra veckan. Då kom jag på att jag inte hade varit i Hlm på 3 veckor. Där var ju byggt Espresso House å allt. Kände mig lagom efter, men det är lugnt. Nu är jag sådär storstadsbo och helt ärligt är det inte jättestor skillnad... Jag anpassar mig ganska lätt. Tja, påsk å sånt denna helgen och det är fortfarande lite snö ute, chill. Och det har jag hört jäääättemånga gnälla över, förlåt för att jag också nästan gjorde det. 

 Jag är i alla fall fett uttråkad och det är inte bra, det är då som jag tänker på allt som jag inte ska tänka på... Det är då det blir jobbigt igen. Men, jag klarar väl mig. 

Rebecka kommer hit ikväll :) Vi ska äta på ngt skabbställe och sen hem till miiiig tror jag. Mysa å sånt, med sjuukt mycket godis. 

Jaja, tagga lov, tagga livet, tagga tonåren, tagga allt. VARFÖR LEVER MAN? Alla säger att man ska vara positiv, men varför kan man då vara negativ? Det finns kontraster till allt. Älska och hata osv. Jag försöker iaf alltid tänka "don't worry, be happy", att allt löser sig osv. Men vafan, jag undrar. SÅÅÅÅ mycket. VAD ÄR DETTA?! LIVET?! Haha, jag blir galen, hjälp mig! 

här är bilder som jag inte har en aning om varför jag har. Varsågod. Måste gå till bussfanet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar