söndag 14 april 2013

Busy Woman, ganska så perfekt. Lagom iaf. :)

Hej alla fina, nu har jag tid att berätta lite här vad jag har gjort va. Alltsååååå jag har varit så upptagen, och jag älskar det. Har fått tillbaka hur jag vill leva och jag taggar till allt. När jag tänker efter så är faktiskt nästan allt mer eller mindre perfekt!!

I onsdags förra veckan så hade jag Eurovision rep i skolans aula. Det var något av det roligaste jag har gjort tror jag, jag fick göra vad jag ville och jag var upptagen, jag hade fullt upp. Fantastiskt!
Vi övade då på Sloveniens bidrag från klockan 13 till 18. Intensivt, numret är ändrat väldigt mycket. Som dom flesta nummer i ESC. Det ska se så dyrt och fint ut som möjligt. Så, innan var där inga dansare i numret men nu är där 3 stycken plus att hon som sjunger dansar lite, (ja, ni tänker rätt, jag kan inte dansa. Men jag får väl lära mig någon gång.. höhö)

Sen efter klockan 18 så tog jag bussen til södervärn och skulle hitta till Mariakyrkan, där ettans kör i skolan hade konsert. Konserten började klockan 18 så jag var ju sen, men det var ok. Hehe.

Efter det så hängde jag litta med Judit, Tova, Linnea, Pelle, John, osv.. Jag kommer inte ihåg resten. Och sen hämtade jag Anna på centralen och så gick vi till Hemmakväll och tjockade oss i sängen i någon timme, samtidigt som vi högläste hur Fifty Shades Of Grey. Den nya snuskboken. Haha...

På torsdagen så övade jag som fan på alla möjliga låtar, jag skulle egentligen tävla i stjärnjakten Ängelholm idag, men Marija bangade så jag stannade hemma. I fredags var det väl samma och igår var jag hos Krille, stannade inte så länge eftersom jag fick ont i magen :( buhu

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Men jag har ingen panik. Livet leker och om jag bara tänker på allt bra så är det perfa. Tagga eurovision, tagga livet. Haha.

 Pussssssss


Linnea skulle rita av mig, likt? Ma lips <3 Jag åt, mmmmmmmmums 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar