onsdag 3 april 2013

Vi, tillsammans! Okej?

Pojkar och flickor, män och kvinnor.

Det finns så sjukt många människor i världen, jättemånga som jag abslout inte känner, inte har en aning om hur dom lever, vad dom har för åsikter. Men jag behöver heller inte veta det, jag få välja heeelt själv vem jag vill lära känna, förhoppningsvis så kan jag det. Jag har gjort val, alla har gjort val. Är inte hel-nöjd med alla mina val, men det fanns väl en anledning till dom också. Jag bara känner att du är det slut med att göra saker utan att tänka, dags att leva som jag faktiskt vill.
 Jag behöver er alla, alla som jag har träffat. Ni är en del av mitt liv, vissa är närmre mig än andra. Jag saknar människor, jättemycket.
 Allt jag har byggt upp tillsammans med andra, det är bara borta hos vissa. Jag är jätteglad att jag har träffat mina vänner som jag har, som ställer upp, som betyder allt. Det är vi, tillsammans, som gör livet. Våra liv. Mindre och mindre saknas. Just nu bara läggs allt till. Det blir bättre. Varje dag är så viktig för mig. Och allt löser sig. Jag ska lösa allt som någonsin kommer upp min väg. Men aldrig ensam. Viljan ifrån alla.

 Man kanske skulle tänka på varför man lever, om det nu är så viktigt. Jag har förstått att för mig betyder det mycket om att inte vara ensam, när det finns så många människor! Jag vet hur det är att känna sig ensam fast man har familj, det är ingen som ska behöva känna så. Så korkat.
Jag vill väl bara säga att man ska bry sig om varandra... Ingen är perfekt, alla kan göra misstag. Ett liv är för kort för att hata någon osv. Bättre att lösa det, och det borde inte ta så lång tid. Problem är till för att lösas. PUSS HOPPAS NI ORKADE LÄSA. :) NU KOMMER MEEEGA MÅNGA BILDERasså vadå skitsnygg med dubbelhaka?!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar