söndag 30 juni 2013

Framtiden är runt hörnet, bra?

hej guys and girls, damer och herrar, coolingar, gullungar, sötnosar, pluttisar osv.

Jag kom precis hem, har varit hos min syster lite och i förmiddags hängde jag med Frida i Hässleholm, kände mig öööövercool.
Jag har fan inget sommarjobb, hehe.

Idag kom jag och tänka på hur mycket jag egentligen(igenkligen) vill göra i mitt liv, och på allt jag redan har gjort. Jag har levt 16, snart 17 korta år. När jag tänker på min ålder så känns det som om jag borde vara mer "barn" än vad jag egentligen kanske är. Jag känner mig ganska vuxen, men ändå inte. Haha, jag är ganska usel på det här med att skriva. Men vad gör väl det, jag ska bara bli fattig musiker. :) Eller? Jag vet inte om framtiden kommer bli bra eller dålig, men det blir väl som man gör det till.

Jag vill bo på massa spännande platser, jag vill jobba inom musikbranschen, jag vill leva livet till fullo, jag vill skaffa en massa fler vänner (inte för att dom jag har inte duger, men jag skulle aldrig få nog av människor, jag tycker fortfarande att det är så fruuuuktansvärt onödigt att vara ensam när det finns så jäkla många människor på jorden, att vara ensam är det SISTA man borde vara, sen är ju ensamtid en annan sak... Haha, jag gillar att vara ensam ibland, men äsch... ni förstår kanske)
 Jag vill leva mitt liv hur jag tror att det är meningen att man ska leva det.

Jag gillar världen, luften, fasiken också. Vi är så fria! Fria. Eller ganska. Det beror heeeelt på hur man själv ser på livet, men jag trivs.

Puss

sööööt 

så jäkla god mat igår, oh 


pusssenInga kommentarer:

Skicka en kommentar