onsdag 28 augusti 2013

Filosofen is back! Bilder på snygga människor också

Hej kompisar.
Nu ska jag berätta lite saker för er, mycket har hänt sen sist! (Kanske lite mamma-blogg varning på detta inlägget, jag vet inte..) 

Malmöfestivalen är förbi, och det var väl tur att den tog slut någon gång för jag var tröttare än tröttast när den väl var över. Haha! 
 Jag har börjat skolan å går musikalfördjupningen, men det är ju mindre intressant. 

Jag pratade med min vän Judit igår, vi fikade lite å sånt trevligt. Och hon fick mig verkligen att tänka, med allt hon sa! Haha.. Att, det finns så mycket som jag vill förstå. Det finns så mycket jag vill veta mer om, alla människor som finns. Alla handlingar vi gör i livet, varför gör vi så? Varför har vissa lättare att förlåta och vissa svårare för det? Hur vet man hur mycket man kan lita på någon? Man kan aldrig veta, för ingen kan någonsin veta vad någon annan tänker. 

Om alla bara hade vetat hur jag tänker och hur jag känner i olika sammanhang, då hade allt varit så mycket lättare. Allt är fast vid en lögn. Ljuger man så är man en lögnare och då stämplas man som att aldrig någonsin igen kunna tala sanning. 

 Fast så känner inte jag. 

Det är ELD och LUFT. 
Med varandra på lite avstånd, fungerar det bra. Men när det slår ihop så blir den en explosion. OJOJOJ. Hoppas du förstår mina tankar. Tänker efter och gör vad du vill sen, för det kan du alltid göra. Vad du vill. 
 Tänk från alla perspektiv och förstå, eller tänk inte alls. Känn. 

Vet knappt själv... Haha. 
Puss. 


 BTW, så har jag också börjat spela lite halvt i min syrras fotbollslag, och skratta ni om ni vill! För det gör jag också... Jag är verkligen usel osv, men jag tänker att jag inte vill dö av fetma än. Så man får väl röra på fläsket lite..
anna å jag gjorde smoothies en dag


Jag såg ansiktet en dag

inte jättebra, men snygga.. gudars

mmmmmm....

snyggo


vissa balanserar saker på munnen i malmö, ändå
å barn


å ugnarpuss snyggo 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar