söndag 29 december 2013

Mina tankar

Godkväll min personliga dagbok online som vem som helst kan läsa, trevligt att råkas igen.

Ikväll har jag en massa tankar som snurrar runt i mitt huvud.
Det kan kanske vara för att jag partajade igår och dagen efter finns det alltid en del att tänka igenom, iaf för mig. Haha! (Snälla läs det "haha:t" jättestelt, precis som det ser ut <3)

 Jag är taggad till nyår som snart kommer, men jag vet inte om jag är redo för ett nytt år än. Jag är liksom inte mentalt förberedd, det känns som en grej att vara det. Alltid annars har jag tänkt igenom vad man ska ha för löfte och liknande, och jag vet också vad jag skulle kunna försöka lova mig själv att bättra mig på under hela nästa år. Men jag har kommit till en tid i mitt liv då jag känner att det inte är roligt... Hehe, mer som att jag inte vill lova mig att gå ner i vikt eller att sluta äta massa godis eller att alltid vara snäll. För jag vet att jag kommer inte hålla det, ingen är perfekt och DEFINITIVT INTE fröken Frykmalm här hörrni.

Jag gillar regler, men bara ifall dom finns för att brytas. Nu menar jag inte att jag är värsta bråkstake, absolut inte. Men det ligger något i spänningen som alltid finns i mitt liv. Eller oftast, och jag har ingen spänning för tillfället. Allt bara händer, vilket också är skönt ibland. Så ifall det är någonting som jag borde lova mig själv är det kanske att alltid leva fullt ut, ångra sig kan man alltid göra men isf för jag det inte igen. Testa att bara känna, leva, vara. (Läs den meningen igen och kom ihåg mig som poet nr 1. Eller 2 om du själv känner, hihi) 

Mina tankar är lite snurriga, men på något sätt så förstår jag mer eller mindre. Hoppas att jag lyckas få fram något till er. Jag vill faktiskt veta hur alla andra tänker, tänker ni samma som mig eller är jag helt ute och cyklar? Är jag normal eller är jag för djup? hahah, äsch!

Puss på er. Jag ska försöka att göra något vettigt nu, typ kolla film. Ja wiihoo.
2 kommentarer:

 1. Hmm rätt så kul att du kallar dom rasister. har du ens läst vad de står för ? de vill inte kasta ut några invandrare som sköter sig, de vill få ut de som gör större brott och inte kan behärska sig. De vill minska invandringen och hjälpa nästan dubbelt så många i deras hemland. Om du tycker att de är rasistiska nämn 5 orsaker till detta. eller inte ens det. nämn 2 ! vill gärna höra..

  //En väldigt väl påläst medlem i SDU Och Sverigedemokraterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej anonym!
   Nä du har rätt, jag har inte så mycket att säga i den frågan faktiskt. Eftersom att jag antagligen är långt ifrån så påläst som du.
   Tänkte inte så långt när jag postade den bilden, det handlade faktiskt mer om en typ av nyårslöfte som man skulle kunnat ha, med tanke på att jag själv inte ens hinner fylla 18 innan nästa val så är jag inte så bekymrad men jag kan försäkra dig om att när det är dags för mig att lägga in min röst, så ska jag vara väl påläst för att kunde yttra mig ordentligt om mina åsikter :)

   Det verkar ju hur bra som helst det du säger här, bara det att jag förstår inte varför vi inte skulle se SD som ett rasistiskt parti. För hade de inte varit rasistiskt, varför skulle en person som jag då tro att de är rasistiskt? När jag inte ens är påläst så har samhället fått mig att tro och till och med vara säker på den saken, att SD inte är ett bra parti på många sätt. Då kanske man börjar undra hur det kommer sig...?

   Jag borde verkligen ha varit mer påläst om det partiet för att kunna yttra mig här med dig eller för att ens lägga upp denna bild, så absolut det var fel av mig! Men det var trevligt att du tog dig tid för att diskutera med en så okunnig som mig.

   Lev livet anonym, ha det trevligt och gör saker som gör dig lycklig.
   Hoppas du inte är för besviken på mig :)

   Radera