onsdag 1 januari 2014

2014 börjar med sängdag!

Hello hej tjena tjabba

Det är alltså första dagen på det nya året och fröken Elin mår förvånansvärt bra. ;) Igår var jag nog på den roligaste festen i hela mitt liv. Fruktansvärt trevligt, jag har så jäkla mycket att vara glad för från 2013. (Jag ska försöka att hålla det otråkigt så långt det går, detta jag ska skriva alltså...)
Jag bytte skola i början på 2013 vilket förändrade hela mitt liv ganska så mycket, med tanke på att jag faktiskt bor i Malmö nu och det var en stor omväxling för mig, men så himla nice.

Jag kunde inte komma i en bättre klass och mitt liv inom musiken blir bara större och större och jag har verkligen hamnat rätt, jag trivs osv.

I VILKET FALL SOM HELST, så ska vi nu komma till det mer intressanta (tycker jag).
Gårdagen började med att jag och Judit träffades på Emporia för att jag skulle köpa en nyårsklänning precis i tid ;), till slut så hittade jag en på Vero Moda. Sen så tog vi tåget till triangeln och gick hem till Anna och Amina och hade det övermysigt, klockan var ungefär 13.30. Vi hade ansiktsmasker och sånt där för flickigt som jag aldrig annars har... Hehe

Tiden gick och jag hjälpte linsan locka håret och sånt trevligt, men kvällen kom och alkoholen kikade  också fram lite(eller ganska mycket..)  då.

Jag hade så jäkla roligt de första timmarna tills jag krockar ihop med Anna så min näsa blir knockad av hennes panna. Jag såg då ingenting på ungefär en minut och sen kände jag att jag hade en del näsblod. Haha! När jag fattar vad som hade hänt så kände jag mig fullare än någonsin och faktiskt jävligt lycklig. Jag flabbade i evigheter sen var det över, fast smärtan är fortfarande kvar och min näsa ser typ 3 gånger så större ut än vanligt....

Jag festar vidare och för att toppa allt så skallar jag och Amina varandra lite senare, jag menar... Jag kan ju inte komma hem helt oskadd!
Sen blev det ett nytt år och sen kommer jag inte ihåg så mycket mer... Men en sak är jag säker på, och det är att jag hade skitroligt och jag är fasiken glad.

PUSS OCH KRAM
NI SKA FÅ SE LITE BILDER OCKSÅ, men självklart är dom bilderna på innan alla kom, bara när vi åt och sånt, för sen så vet jag inte var jag la min telefon... Hohoho


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar