lördag 25 januari 2014

Hypokondriker Elin

Hello
Idag ska jag hålla mig borta från min oförståeliga poesi och frihetstankar, jag ska bjuda på ett vanligt inlägg om hur jag spenderade gårdagen tillsammans med toaletten. <3

*Varning för känsliga läsare* 


Igår vid ungefär 04.53 så vaknade jag av att jag mådde fruktansvärt illa... Så jag gjorde vad jag alltid brukar göra när jag mår lite illa. Jag vandrade upp ur min säng och tog riktningen mot köket för att dricka lite vatten. Jag hann väl dricka en två-tre klunkar sen visste jag att det var dags att med lite raskare steg ta sig mot toaletten.
Jag blev vän med spyan ganska snabbt, herr spya kom och hälsade på rätt så många gånger till från kl 05-17 ungefär.

Och för er som inte vet... Så lider jag av fruktansvärd hypokondri. Det är inget skämt, visst.. Jag kan också skratta åt det såhär emellanåt, för det är så fruktansvärt löjligt att tro att man ska dö varannan minut så fort det händer något med sin kropp. Men i stundens hetta, när jag väl har ont någonstans, eller ifall det sticker till någonstans så har jag väldigt svårt för att ta det lugnt. Panik.

Så alltså... Nu kanske ni kan tänka er hur det var när herr Spya hälsade på. Min hjärna var upp och ner och jag var redo att ta farväl av jorden. Sån tur är så överlevde jag (självklart...). Men känslan är svår att förklara! Eller också så är jag bara en mes, vet inte skillnaden.

Jag mår lite bättre idag, men jag ska vila för att må perfekt sen.

Här kan ni få se en snygg bild på rebecka. Hejdå 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar