söndag 16 februari 2014

Jag vill bo ovisshetens värld

Hey beautiful

Söndag, du är här igen. Jag sitter här igen, lyssnar på musiken som berör mig mest och bara bombar ur mig alla ord som dyker upp. Jag gör ett försök till att förstå mig själv ännu mer, att lära känna mig för att lära känna dig.

Ni vet för några veckor sen när jag berättade här att jag ska börja leva nu. Att det nya kapitlet av mitt liv var dags att levas. Lyckades jag direkt? Var det verkligen så lätt som jag skrev?

Svaret är både ja och nej skulle jag tro. Jag har definitivt lärt mig av hur jag har tänkt. Jag har blivit mer positiv och jag har slutat att lägga energi på onödiga saker. Jag gör vad jag kan och fungerar inte det så är det antingen inte lönt eller också så är det bara att kämpa, vi alla lever och jag älskar att tänka så filosofiskt och djupt som möjligt men till och med jag blir lite besviken när jag själv har förstått att det mesta verkligen inte är så komplicerat. Eller så kanske det är fruktansvärt komplicerat. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Men jag har ingen brådska. Jag lever ju än.

Så många frågor, så väldigt få svar. Men hur härligt är inte det? Jag tycker faktiskt att det är lite skönt på något sätt. Att jag får välja själv. Än så länge.

Jag vill inte föreställa mig en värld med bara svar, jag vill bo i ovisshetens värld. Göra som jag vill, skapa känslor, prata öppet och visa människor att inte vara rädd. För denna välden är inte min, inte din utan vår. Ska vi inte göra vad du och jag vill?
Jag sträcker mig för en värld utan plastiga människor och bara.... äsch, jag vet inte. Jag ska försöka komma längre, när det är meningen.

jag kommer framåt 
längre
fram
åt
!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar