måndag 15 juni 2015

First weekend abroad

Okej, nu sitter jag här. London. Kom hit i lördags, och nu bor jag här. Jag vet inte riktigt om jag förstår än. Det känns fortfarande som en semester och att jag snart ska åka hem.

Min första helg i London har varit intressant, haha. I lördags på dagen var jag i en lekpark med barnet, en helt jävla enorm park haha, men sjukt mycket barn, jag blev helt snurrig alltså. Senare var jag ute på pubar med andra au pairer. Igår var det bbq/leaving party för den au pairen som är här nu innan mig. Och nu på morgonen så var vi och lämnade barnet i skolan.

Jag är så snurrig och jag vet inte riktigt vad som händer. Jag vet inte vad det är meningen att mitt liv ska gå ut på, och jag vet inte heller om jag har hamnat rätt här, men jag tänker att jag försöker. Risker är min grej tror jag, jag måste försöka för att förstå och lära mig utav det.

För mig är det viktigt att verkligen göra vad jag vill. Jag vet inte om detta är vad jag vill, men jag ger det självklart en ärlig chans och ser efter ett år vad som händer då. Det enda jag vet är att jag måste göra musik, annars är det en waste att jag finns här.

Rebecca, (den gamla au pairen här) ska visa mig runt lite denna veckan, vägar och ställen osv. Sen är jag reeeedoooo.
Min mamma kommer med min gitarr augusti så jag får hålla mig tills dess, men sen så tänker jag köra loss tror jag, haha.

Jag vet att jag inte är ensam osv, men det är faktiskt lite ensamt, alla mina vänner är i Sverige. Alla de vännerna som jag har byggt upp helt amazing vänskapsband med, men jag vet att de kommer att hälsa på och att vi fortfarande är lika bra vänner senare. Jag är dock taggad att skaffa fler å nya vänner här!

Här e usla bilder men ändå nått hahaha;


okej denna bruttan är faktiskt från malmö haha 

jag kommer väl tillbaka hit när jag har nått ännu mer intressant att dela med mig om, haha... vi hörs väl!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar