tisdag 9 juni 2015

STUDENTEN & LONDON BABY

Hej min älskade blogg, som jag har saknat dig. Jag har saknat att ha den där lilla extra tiden över som gör att man har tid till att skriva här.

SÅ JÄVLA MYCKET  HAR HÄNT Å SÅ JÄVLA GLAD, LEDSEN, KUL, FÖRVIRRAD är jag. Men det hör kanske till den fasen i livet som jag är i just nu.

Hela min gymnasietid är alltså över, jag har sjungit om studentens lyckliga dag! Jag har skrikit mig hes på studentflak tillsammans med den klassen som alltid kommer att ha en plats i mitt hjärta, ES12A! Jag har varit på studentfester så det skriker om det och alkoholen verkar aldrig hinna lämna min kropp innan nästa öl är påväg in, och okej är väl det. Jag är så jävla glad, min magkänsla är helt fantastisk. Igårkväll när jag gick och la mig så tänkte jag "jag har verkligen ingenting att gå å lägga mig för" fantastiskt. Jo... alltså det kanske låter sorgligt också om man nu inte har fått jobb osv, MEN DEN HÄR TJEJEN, JO HON FLYTTAR TILL LONDON PÅ LÖRDAG.

Det sjukaste någonsin alltså, jag har mitt liv planerat 1 år framöver. Har hittat en alldeles underbar familj att stanna hos för att ta hand om barnet 4 dagar i veckan. Tjäna lite cash, sen är jag friiiii. Fri för att känna på livet, fri för att känna på staden, fri för att känna på vad min mening är på denna jorden. Och vet ni vad? Jag är så fruktansvärt taggad, egentligen vet jag inte varför. Men så ligger det till!

JAG HADE VERKLIGEN VELAT SKRIVA 2500000000 ORD TILL OM HUR LYCKLIG JAG ÄR, men förstår att det kanske vore lite tjatigt haha...

Tänkte fortsätta en annan dag tror jag, för så mycket tid över att skriva hade jag visst inte! Jag ska iväg på bio nu med min kompis å njuta utav de sista dagarna i Sverige på ett BRA TAG.

Tänker dela med mig av MASSVIS med bilder här tror jag bara:
Shit vad jag älskar er, vi ses när ni kommer till mig i London och när jag hälsar på hemma <3 <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar